Nyhed

Fællesspisning den 4. april 2019

Kontakt

facebook


Kulsviergården
Pibe Møllevej 7
Alsønderup
3400 Hillerød
CVR: 25059557
Tlf.: 48 28 65 40
Telefontid mandag og torsdag
Kl. 8.30 - 15.00 begge dage
kulsviergaarden@kulsviergaarden.dk

Motivation og Energi - en forrygende aften med Chris MacDonald

Torsdag den 29. nov. 2018 kl. 19.00 på Kulsviergården

Indbyder Parkinsonforeningen Nordsjælland indbyder til dette berigende foredrag med Chris MacDonald.

Chris taler åbent og med humor om udfordringer, som både han og alle vi andre har med sundhed. Du går glad hjem med mod på et sundere og mere energisk liv.

Aftens foredrag har ikke kun fokus på Parkinsonramte, selv om det er mennesker, der hver eneste dag er udsat for specielle udfordringer.

Emnerne, som Chris tager op, er uden tvivl også til glæde for alle andre. For hvem har ikke brug for en både seriøs og munter “pep talk” i en mørk tid, hvor det ellers kan være svært at komme op af lænestolen.

“Sundhed er mere end broccoli og løbeture”

Chris vil bl.a. tale om, hvad der skal til for, at vi opnår sund energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning inden for fysiologi og psykologi præsenteres deltagerne for “Naturens ikke-til-forhandling”- liste, som Chris arbejder ud fra i hele sit virke. Det er om: søvn, gode relationer, naturlig mad og bevægelse i dagligdagen.

Billetter: Købes hos www.billetto.dk eller ved indbetaling til foreningens konto: reg.nr. 1329 konto nr. 6284 747 087. Skriv venligst “Chris” og eget navn i kommentarfeltet. Hvis du i sidste øjeblik beslutter at deltage, kan billetter købes ved indgangen.

Pris: kr. 200,00 pr. billet. Indtægten fra billetsalget går ubeskåret til oplysning om Parkinsonsygdommen og øget forskning i denne uhelbredelige hjernesygdom.